Zoek jij een maatschappelijke stage? Dat kan bij ons!

Ben je op zoek naar een Maatschappelijk Stage in Amsterdam? Dan ben je bij Blikveld.org aan het goede adres. Blikveld.org is namelijk één van de grootste Maatschappelijke Stage aanbieders van Amsterdam en is actief door de hele stad.

Bij alle Maatschappelijke Stages van Blikveld.org werk je met mensen. Dat kan van alles zijn: koken voor daklozen; helpen bij een kinderclub; werken in de tuinen van oude mensen; of voedselinzamelen voor de Voedselbank. Zit er een stage bij die je leuk lijkt of ben je benieuwd naar de rest van ons stage-aanbod, neem dan vooral contact op!

Bekijk de voorbeelden van onze stageplekken of kijk op ons Google Maps-overzicht van alle Blikveld Stages.

Facts

  • We hebben stages op alle dagen van de week (ook in het weekend).
  • We hebben stages binnen en buiten schooltijd.
  • We hebben stages van 30 uur en ook korte stageklussen.
  • We hebben stages in alle stadsdelen!
  • Al onze projecten draaien om mensen (zoals ouderen, daklozen en armen).

Aanmelden en intake

Aanmelden voor een stage kan via het onderstaande formulier. Onze stagecoördinator Anette van Leeuwen neemt dan contact met je op en samen kijken jullie naar de verschillende projecten en mogelijkheden.

Anette denkt ook graag mee over een vaste samenwerking tussen jouw school en één van onze projecten, of bijvoorbeeld over een stageklus voor de hele klas.  Veel van onze kleine en structurele projecten zijn uitstekend geschikt voor scholieren van het VMBO of praktijkonderwijs.