Elk jaar organiseert Blikveld verschillende activiteiten voor tieners in Amsterdam. Denk aan spellen en een survival, maar ook aan activiteiten voor een goed doel. Bij veel activiteiten meld je je samen met je tienergroep aan. Ben je nog geen lid van een jeugdgroep, maar wil je wel graag met een van onze evenementen meedoen? Dat kan ook! Meld je hieronder aan en wij zoeken een plekje voor je bij één van onze jeugdgroepen.

Strijd in het bos
Op zaterdag 8 september trapt Jong Protestants Amsterdam het nieuwe tienerseizoen af met een gezellige en competitieve spelavond in het Amsterdamse Bos. Denk aan koekhappen, panty slingeren en zaklopen, maar dan in een nieuw jasje. Schud je spieren vast los, want het belooft een sportieve, hilarische en bovenal mooie avond te worden. Van harte welkom!

Maatschappelijke activiteit
24 november starten we onze diaconale maand waarin we ons, als Jong Protestants Amsterdam, willen inzetten voor de buurt. We beginnen met een gezamenlijke maaltijd en kunnen samen deel nemen aan verschillende leuke, praktische workshops. De workshops zullen allemaal gebaseerd zijn op ideeën van de tieners van de Protestantse Kerk Amsterdam. Wij hebben er zin in! Kom je ook?

Aanmelden of meer informatie?