Tieners OK
Als tieners van de Oudekerkgemeente vormen wij een kleine, gezellige groep die voornamelijk veel van eten houdt. Elke week zijn er koekjes, taarten etc. die door één van ons meegenomen worden. Zoals Francine zei over de eerste zondag: “Slagroomsoesjes hielpen goed om elkaar te leren kennen.”
Wij zijn geïnteresseerd in de wereld om ons heen en durven op een creatieve en kritische manier aan de slag te gaan met bekende en onbekende verhalen, uit de Bijbel en de maatschappij. Samen met tienerwerker Esther gaan wij aan de slag met thema’s rondom geloof, maatschappij, dagelijks leven en cultuur. We kijken bijvoorbeeld Youtube filmpjes, discussiëren over de liturgie, maken schilderijen over het mooiste moment van Pasen en beelden Bijbelverhalen uit. Spelletjes als 30 seconds met Bijbelse personages zijn een uitdaging en een succes. Daarnaast zijn we afgelopen jaar samen op tienerweekend geweest bij Esther in Leiden. Veel gekkigheid, strand, pizza eten en spelletjes maakten het erg geslaagd! Tot slot dragen wij een steentje bij aan de activiteiten in de kerk. Bijvoorbeeld als cantor (voorzanger), lector (voorlezer) of bij de crèche.

Wij delen foto’s van onze activiteiten op Instagram (Tieners Van Oude Kerk020), dus volg ons gerust en blijf op de hoogte van alle leuke dingen die we doen! Afbeeldingsresultaat voor instagram logo